Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

Τα Χριστούγεννα πέρασαν και εμείς επιστρέψαμε στο σχολείο μας, νοσταλγώντας τις γιορτές που πέρασαν και έχοντας αφήσει πίσω τους μια γλυκιά μελαγχολία. Ευκαιρία να θυμηθούμε όσα φτιάξαμε και όσα περάσαμε λίγες μέρες πριν και να μπούμε και πάλι στο κλίμα με νέα έργα και καινούριες δημιουργίες.

Από το χριστουγεννιάτικο μικρό bazaar που οργανώσαμε.

Ευχαριστούμε όλους τους γονείς για τη συμμετοχή τους στις χριστουγεννιάτικες κατασκευές την ημέρα που αφιερώσαμε να περάσουμε στο νηπιαγωγείο μας και να δημιουργήσουμε χριστουγεννιάτικά έργα μαζί γονείς και παιδιά. Ήταν μια από τις πιο όμορφες χριστουγεννιάτικες στιγμές που ζήσαμε φέτος στο νηπιαγωγείο μας. Ευχαριστούμε για όσους συνέβαλαν στο να ζήσουμε αυτή την εμπειρία.

Στιγμές από την ημέρα που αφιερώσαμε για τις χριστουγεννιάτικες κατασκευές μας. Γονείς και παιδιά μετά τον εκκλησιασμό εργάζονται για να φτιάξουν τα μικροδωράκια που θα εκθέσουμε στο  μικρό μας bazaar.









 Η μικρή μας έκθεση με τις κατασκευές μας.









Η συμμετοχή των γονιών ήταν προαιρετική, ελεύθερη και συμβολική και ο στόχος μας που ήταν η αγορά ενός cd - player για τη μια τάξη που δεν είχε, επιτεύχθηκε. Ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας. 
Το μήνυμα της συνεργασίας και της προσφοράς ήταν το μήνυμα για τα φετινά μας Χριστούγεννα και χάρη σε αυτήν όλα είναι δυνατά.

ΧΡΙΣΤΟΨΩΜΟ 

Και φυσικά .... επιδοθήκαμε και σε συνταγές ....
Ορίστε και το παραδοσιακό χριστόψωμο...για το οποίο είχαμε μιλήσει στην τάξη, το είχαμε ζωγραφίσει, ακούσαμε την ιστορία του και μάθαμε για το πως είχε ξεκινήσει αυτό το έθιμο και .....ήρθε η ώρα να το φτιάξουμε μαζί με τις μαμάδες μας.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου